Διαδικτυακή Γιορτή 23/12/2020

                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00΄, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή γιορτή των ανηλίκων παιδιών και εφήβων της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά (Ε.Π.Α. Πειραιά) παρουσία του προέδρου του Δ.Σ. και αντεισαγγελέα εφετών Νίκου Ποιμενίδη και της Διευθύντριας Αγγελικής Κουζούμη, με τους επικεφαλής επιτελικών θέσεων του πολιτικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.), και συγκεκριμένα με παρουσία των κ.κ. Γιώργου Στεργίου, Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μπρατάκου, Γενικού Διευθυντή Νέας Δημοκρατίας, Τάσου Γαϊτάνη, Εκπροσώπου Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού, Διευθυντή Γραφείου Τύπου Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κονταδάκη, Διευθυντή Γραφείου Προέδρου Νέας Δημοκρατίας, και Έλενας Σώκου, Εκπροσώπου Τύπου Νέας Δημοκρατίας στα Περιφερειακά ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα συγκινητικής και γιορτινής διαδικτυακής τελετής, με έντονα φιλικό και συνάμα γονεϊκό λόγο, όλοι οι επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας χαιρέτησαν τα παιδιά και τα ευχαρίστησαν για την παρουσία τους. Τα παιδιά της Ε.Π.Α. Πειραιά στη συνέχεια έψαλαν τα κάλαντα μαζί με τα ηγετικά στελέχη της ΝΔ, και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του προέδρου του Δ.Σ. και της Διευθύντριας.

Στο τέλος ανταλλάχτηκαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος και οι επικεφαλής της ΝΔ δεσμεύτηκαν στο μέτρο του δυνατού να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των παιδιών.   

.

Αφήστε μια απάντηση