You are currently viewing Πρόσκληση

Πρόσκληση

Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά & οι σπουδαστές του ΙΕΚ Άλφα, σας παρουσιάζουν ένα σύγχρονο παραμύθι με θέμα την Θάλασσα, εμπνευσμένο από την Ελληνική Μυθολογία! Μια ιστορία για μικρούς και μεγάλους που θα σας διασκεδάσει, προσεγγίζοντας μυθικούς χαρακτήρες, από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

 Λίγα λόγια για την παράσταση

Στο βασίλειο της Ατλαντίδας, ο βασιλιάς Ποσειδώνας ετοιμάζεται να παντρέψει την όμορφη κόρη του, την πριγκίπισσα Ροδίνη με τον πρίγκηπα Ηλιανό, τον θεό του Ήλιου.

Όλα είναι έτοιμα για τον βασιλικό γάμο όμως δύο μέρες πριν την τελετή, μια μεγάλη πετρελαιοκηλίδα θα τους χαλάσει τα σχέδια καθώς θα γεμίσει με

πετρέλαιο την γαμήλια αίθουσα.

Η καταστροφή είναι μεγάλη, ο γάμος κινδυνεύει να ακυρωθεί.

Ο βασιλιάς πρέπει γρήγορα να βρει έναν τρόπο να καθαρίσει όλη αυτή την μαυρίλα εγκαίρως και παράλληλα να φροντίσει να μην μάθει τίποτα η

πριγκίπισσα.

Ο πιστός υπηρέτης του βασιλιά, ο Φόβουλας, προτείνει να επιστρατευτούν τα σφουγγάρια προκειμένου να απορροφήσουν το πετρέλαιο πριν η ζημιά επεκταθεί.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: τα σφουγγάρια είναι άφαντα!

Ο ανιχνευτής του βασιλιά θα ανακαλύψει πως για την εξαφάνιση των σφουγγαριών ευθύνεται η Μέδουσα, πρώην σύζυγος του Ποσειδώνα και ορκισμένη εχθρός του βασιλείου της Ατλαντίδας.

Λύση στο πρόβλημα θα κληθεί να δώσει ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους, ο ημίθεος Ηρακλής.

Αποφασισμένος να βοηθήσει τον Ποσειδώνα, ο Ηρακλής θα ξεκινήσει μια μικρή περιπέτεια και θα ταξιδέψει, με την καθοδήγηση ενός δελφινιού, της Φιλίτσας, μέχρι το λημέρι της τρομερής Μέδουσας όπου και θα έρθει αντιμέτωπος με το θηρίο προκειμένου να απελευθερώσει τα σφουγγάρια που κρατάει αιχμάλωτα και να σώσει τον βασιλικό γάμο.

Αφήστε μια απάντηση